automn

بورس پرس

automnRight
social
#

بورس پرس

عرض اولیه چوب خزر

🔴  عطا تفضلی مدیرعامل شرکت چوب خزر کاسپین در نشست خبری یک دیدار، یک عرضه که به مناسبت عرضه اولیه سهام این شرکت در بازار دوم فرابورس برگزار شد، گفت:


⬅️ مجموعه تولیدی چوب خزر کاسپین از زیرمجوعه‌های سازمان تامین اجتماعی (شستا) محسوب می‌شود و در سال 1369 تاسیس شده است. این شرکت در 87 از سهامی خاص به عام تبدیل شد.


🔹 شرکت طی 5 مرحله افزایش سرمایه در حال حاضر دارای سرمایه 200 میلیارد ریالی است.


🔹 صنعت تولید MDF در ایران صنعت نوپایی به شمار می‌رود و قدمت 15 ساله دارد.


🔹 بر اساس آمار قطعی سال 98 میزان نیاز کشور به تولید MDF حدود 2.4 میلیون مترمکعب بوده  که 1.8 میلیون مترمکعب آن در داخل تولید شده و مابقی از طریق واردات تامین شده است.


🔹 شرکت چوب خزر کاسپین سالانه در حدود 55 تا 56 هزار مترمکعب MDF تولید می‌کند و در سال گذشته با تمام ظرفیت به تولید 58 هزار مترمکعب از این محصول دست پیدا کرد.

(0) نظر

بازار سرمایه

🔴 دو اتفاق مهم برای بازار سرمایه؛ 


⬅️ سامانه مجامع الکترونیک و سامانه پرداخت سود سهام رونمایی شد


🔹وزیر اقتصاد گفت: امروز سامانه مجامع الکترونیک رونمایی شد؛ با گسترش بازار سرمایه و میلیونی شدن دارندگان کد بورسی و همچنین با توجه به پراکندگی جغرافیایی گسترده سهامداران نیاز به برگزاری الکترونیکی مجامع شرکت‌های بورسی به صورت الکترونیکی داشتیم و خوشبختانه هم زمینه الکترونیکی شدن و هم وضع قوانین و مقررات لازم فراهم شد.


🔹دژپسند افزود: سامانه سوم، سامانه پرداخت سود سهام است؛ به دلیل پراکندگی سهامداران در مناطق مختلف کشور، نیازی نیست که برای دریافت سود حداقلی و یا بیشتر هزینه کرده و به دفتر مرکزی مراجعه کنند، این سامانه برای توزیع سود این شرکت‌ها به صورت الکترونیکی فراهم شد تا مانع از تحمیل زحمت زیاد به سهامداران شود.

(0) نظر

ایران خودرو

مدیرعامل ایران خودرو از رکوردزنی های این مجموعه در تولید خبر داد و برنامه های این خودروساز را تا پایان سال تشریح کرد.


به گزارش همفکران ، فرشاد مقیمی، مدیر عامل ایران خودرو با اشاره به تولید روزانه 3 هزار محصول تاکید کرد: در صورت تولید کمتر از ۴۰ هزار دستگاه تا هفته نخست دی،‌ کل رکورد تولید سال گذشته شکسته خواهد شد.


وی در نشست بررسی وضعیت تامین و تولید در شرکت ساپکو ،گفت: با عبور تولید روزانه از مرز دو هزار و ۹۵۰ دستگاه، رکورد تاریخی در استقلال تولید خودرو به ثبت رسید که فراتر از هدفگذاری بود. در صورت تولید کمتر از 40 هزار دستگاه تا هفته نخست دی،‌ کل رکورد تولید سال گذشته شکسته خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه خودروهای ناقص به کمتر از 60 هزار دستگاه رسیده است، افزود: این تعداد نیز با ترخیص قطعات از گمرک درحال تکمیل و عرضه است. برنامه تولید ماهانه 50 هزار دستگاه و تجاری سازی و عرضه به بازار 54 هزار دستگاه است که تا پایان سال هدف 500 هزار دستگاه محقق خواهد شد .


مقیمی از افزایش تولید سه برابری  خودروی تجاری و سنگین نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت:  رحال حاضر 40 درصد بازار خودروهای سنگین در اختیار ایران خودرو است. از ابتدای ماه جاری 100 دستگاه واگن هود تجاری سازی و آماده تحویل شده است.

(0) نظر

گزارش جالب از بودجه  

یک گزارش جالب از بودجه  

اقتصاد نیوز در بخشی از این گزارش امده است: شمارش معکوس برای تقدیم لایحه بودجه 1400 به مجلس به‌عنوان آخرین بودجه تدوین شده توسط دولت دوازدهم آغاز شده است. آن طور که یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس خبر داده قرار است این لایحه فردا یا یکشنبه آینده تقدیم مجلس شود. به اعتقاد کارشناسان و مسئولان این لایحه یکی از پیچیده‌ترین لوایح بودجه سنواتی محسوب می‌شود، چرا که در شرایط خاصی تدوین شده است. از یک سو، شیوع بیماری کرونا که هم اکنون موج دوم و سوم آن به اغلب شهرهای کشور حمله‌ور شده، هزینه‌های سنگینی بر دوش دولت گذاشته و از طرف دیگر با وجودی که همچنان شدیدترین و بی‌سابقه‌ترین تحریم‌ها علیه ایران برقرار است، تغییر سکاندار کاخ سفید، امید بهبود شرایط تحریم و محدودیت‌های آن را ایجاد کرده است.با این حال لایحه بودجه سال آینده مراحل پایانی خود را در دولت سپری می‌کند و ردیف‌ها، تبصره‌ها و بندهای آن در جلسات منظم عصرگاهی دولت بررسی و به تصویب می‌رسد. این درحالی است که حدود یک ماه پیش دولت بودجه شرکت‌های دولتی را طبق قانون زودتر از موعد تقدیم لایحه به مجلس برد تا نمایندگان فرصت کافی برای بررسی این بخش از بودجه که حدود دوسوم آن را تشکیل می‌دهد، داشته باشند. درون‌زا شدن درآمدهای اداره کشور، تقویت بخش غیردولتی در اقتصاد، توجه خاص به مقابله با فقر مطلق، دنبال کردن حمایت‌های معیشتی، گسترش اشتغال خرد، کوچک و متوسط، پیگیری طرح تأمین مسکن ملی در قالب برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، مولد کردن دارایی‌های دولت و توجه به بهره‌وری از اهداف و رویکردهای بودجه ۱۴۰۰ کل کشور عنوان شده است. سقف بودجه کل سال‌جاری بالغ بر 2026 هزار میلیارد تومان بود که از این رقم 1436 هزار میلیارد تومان بودجه شرکت‌های دولتی را تشکیل می‌داد. همچنین طبق قانون بودجه امسال، منابع عمومی بودجه بیش از 649 هزار میلیارد تومان و منابع عمومی بالغ بر 571 هزار میلیارد تومان بود.


هرچند تا زمان ارسال لایحه بودجه به مجلس، امکان تغییر در آن وجود دارد و ارقام آن نهایی نیست، ولی اطلاعات به دست آمده از مهم‌ترین سند مالی کشور برای سال آینده نشان می‌دهد که میزان فروش نفت در سال آینده روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه خواهد بود که بخشی از آن را صادرات به خارج و بخش دیگر را فروش داخلی نفت تشکیل می‌دهد.


گفتنی است، دولت در تبصره ۵ پیش‌نویس لایحه بودجه 1400‌بندی را آورده که به او اجازه می‌دهد برای تأمین مالی مصارف این قانون تا مبلغ دو‌میلیون ‌و 50 هزار میلیارد ریال (۲۰۵ هزار میلیارد تومان)، پیش‌فروش نفت (ریالی-ارزی) اقدام کند. بدین ترتیب می‌توان گفت بخشی از رقمی که به‌عنوان فروش و صادرات نفت در لایحه 1400 پیش‌بینی شده، قرار است در قالب فروش داخلی محقق شود. طبق اطلاعات موجود، قرار است که نیمی از رقم کل صادرات و فروش نفت با ارز 4 هزار و 200 تومان و نیمی دیگر با ارز 11 هزار و 500 تومان محاسبه شود. بر این اساس با محاسبه 40 دلار به ازای هر بشکه نفت که در پیشنهادهای دولت آورده شده است، در مجموع روزانه 92 میلیون دلار منابع ایجاد می‌کند که این رقم در کل سال به 33.5 میلیارد دلار می‌رسد.


بدین ترتیب نیمی از 2.3 میلیون بشکه‌ای که قرار است در خارج و داخل به فروش برسد، نیمی از آن یعنی یک میلیون و 150 هزار بشکه با ارز 4 هزار و 200 تومانی محاسبه می‌شود. در واقع 46 میلیون دلاری که از این بخش عاید کشور می‌شود با محاسبه ارز دولتی و تبدیل آن به ریال، روزانه 293 میلیارد تومان و در سال 70 هزار میلیارد تومان درآمد خواهد داشت.


اما نیمی دیگر از فروش نفت قرار است که با ارز 11 هزار و 500 تومانی محاسبه شود. بر این اساس 46 میلیون دلاری (با محاسبه هر بشکه 40 دلار) با این نرخ ارز روزانه 529 میلیارد تومان و در کل سال آینده بیش از 193 هزار میلیارد تومان درآمد به‌ دنبال خواهد داشت. بدین ترتیب در مجموع و در صورتی که این اعداد و ارقام در لایحه 1400 نهایی شود، در کل سال آینده 263 هزار میلیارد تومان از منابع بودجه از طریق فروش نفت تأمین خواهد شد.


این درحالی است که علاوه بر مسئولان ذیربط، رئیس دولت نیز درخصوص درآمدهای نفتی تأکید کرده‌اند که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و در راستای اصلاح ساختار بودجه، درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف توسعه زیرساخت‌ها و اجرای پروژه‌های عمرانی خواهد شد و بودجه جاری به طور کامل از محل درآمدهای غیرنفتی که مالیات بخش اعظم آن را تشکیل می‌دهد، تأمین می‌شود.


8 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی


طبق اطلاعات کسب شده و براساس آنچه تاکنون درلایحه بودجه 1400 پیشنهاد شده است، بودجه سال آینده دارای سه نرخ ارز است که شامل ارز 4 هزار و 200 تومانی، ارز 11 هزار و 500 تومانی و ارز 17 هزار تومانی می‌شود.

ارز 4 هزار و 200 تومانی برای حمایت از معیشت مردم و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها همان‌گونه که پیش از این نیز مسئولان دولتی اعلام کرده بودند، در بودجه سال آینده نیز برقرار خواهد بود. هرچند از فهرست 25 قلم کالایی که در ابتدای سال 1397 مشمول ارز دولتی بودند، تعداد زیادی حذف شده و با ارز نیمایی تأمین می‌شود، اما همچنان کالاهای اساسی و به طور عمده نهاده‌های تولید با ارزان‌ترین ارز کشور تأمین می‌شود.


براساس این اطلاعات دولت برای تأمین کالاهای اساسی با ارز 4 هزار و 200 تومانی، حدود 8 میلیارد دلار اختصاص داده است که تمام این رقم صرف واردات کالاهای اساسی و دارو خواهد شد. برهمین اساس نیمی از فروش نفت با این نرخ ارز محاسبه شده است تا صرف تأمین کالاهای اساسی شود.


اما نرخ دومی که سهم بیشتری خواهد داشت، همان دلار 11 هزار و 500 تومان است که پیش از این نیز محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از آن خبر داده بود. در واقع نرخ اصلی ارز محاسباتی در بودجه 1400 همین نرخ است که عمده درآمدهای ارزی براساس آن محاسبه می‌شود.


در کنار آن براساس پیشنهادهای ارائه شده، نرخ سومی نیز برای ارز وجود دارد که تنها برای شرکت‌های دولتی محاسبه می‌شود و این نرخ بر مبنای هر دلار 17 هزار تومان است. بدین ترتیب همان‌گونه که مشاهده می‌شود، با وجود رشد بالای نرخ ارز در ماه‌های اخیر و قرار داشتن نرخ دلار نیمایی روی عدد 19 تا 20 هزار تومان، دولت نرخ کمتری را برای بودجه در نظر گرفته است. تعیین این نرخ‌ها و متوسط آن که همان 11 هزار و 500 تومان است، سیگنال کاهش نرخ ارز در آینده را به بازار مخابره می‌کند و اینکه دولت از افزایش نرخ ارز جلوگیری خواهد کرد.


 


بودجه 1540 هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی


درحالی که بودجه شرکت‌های دولتی در بودجه امسال بالغ بر 1436 هزار میلیارد تومان بود، دولت برای سال آینده بودجه 1540 هزار میلیارد تومانی را برای شرکت‌های دولتی درنظر گرفته است که 7.3 درصد نسبت به سال‌جاری رشد دارد. در حال حاضر اطلاعات بودجه‌ای 382 شرکت دولتی به تفکیک شرکت سودده، سربه‌سر و زیانده تنظیم شده است. سازمان برنامه و بودجه معتقد است حدود 70 درصد حجم بودجه شرکت‌های دولتی را قیمت تمام شده فعالیت‌های مربوط و هزینه‌های عملیاتی تشکیل می‌دهد. لذا با لحاظ پیش‌بینی‌های شاخص قیمت‌های تولیدکننده با رعایت حداکثر صرفه‌جویی قابل اعمال در بخش سایر هزینه‌ها، حجم بودجه شرکت‌های دولتی و طرح ادغام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری وابسته به نیروهای مسلح 1540 هزار میلیارد تومان برآورد شده است.


در لایحه سال آینده 9 هزار و 458 میلیارد تومان مالیات برای شرکت‌های دولتی پیش‌بینی شده است. همچنین مبلغ 15 هزار و 160 میلیارد تومان نیز به‌عنوان سود سهام این شرکت‌ها برآورد شده که این ارقام نسبت به سال‌جاری 25 درصد افزایش یافته است.


30 میلیارد دلار فاینانس


همانند سال‌جاری سقف تسهیلات تأمین مالی خارجی یا فاینانس معادل 30 میلیارد دلار تعیین شده که یک میلیارد دلار آن صرفاً برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و فناوری، مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است.  همچنین هزار و 500 میلیارد تومان از منابع شرکت‌های دولتی تابع وزارت نفت برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام گازرسانی به روستاها هزینه خواهد شد. برای تأمین اعتبار عملیات طرح‌های بازآفرینی شهری در بودجه ۱۴۰۰ نیز در کنار طرح اقدام ملی تأمین مسکن وزارت راه و شهرسازی مکلف شده است که زمین رایگان برای توسعه مراکز بهداشتی، مدرسه و نیروی انتظامی در مکان‌هایی که نیاز به تأمین امنیت اجتماعی دارد، قرار دهد. در بودجه ترتیبی داده شده تا شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بتوانند برای بهسازی حاشیه شهرها و تأمین زیرساخت‌ها و خدمات عمومی در این مناطق فعالیت عملیاتی داشته باشند و برای این امر مکلف شدند.

(0) نظر

گزارش بازار امروزدوشنبه ۱۰ آذر۹۹

گزارش بازار امروزدوشنبه ۱۰ آذر۹۹
رقص پول و عشوه بازار ...

یادش بخیر مرحوم بهرام شفیع گزارشگری با اصطلاحات عجیب بود. چند سال پیش بود در یک برنامه نوروزی شفیع را اورده بودند و یک ویدیو نشان دادند از یک بازیکن ترکیه اسمش فکر میکنم امررره بلوز اوغلو بود که نشان داد چقدر خاص او را تلفظ میکرد ‌و یک اصطلاح خاص تر را به کار میبرد .شفیع روی ان بازیکن گفته بود که بازیکنی با پاهای محکم و اسطقوس دار ... و بعد مجری از او سوال کرد اقا این کلمه که میگویی یعنی چی . خدا رحمتش کند بنده خدا میگفت نمی دانم اسطقس را با«ط» دسته دار می نویسند یا بدون دسته! آن موقع در پامنار کفاشی داشتیم که همیشه می گفت کفش باید اسطقوس دار و محکم باشد. یعنی چارچوب محکمی داشته باشد، سفت باشد. ... جایش خالی است ... 
امروز بازار ما همانطور بود ...  انصافا بازار همین شرایط را داشت بازاری با ساختاری محکم و اسطقوس دار که مقابل سیل عرضه به خوبی مقاومت کرد . امروز با خود میگفتیم به واقع این سیل خریداران کجا بودند ؟؟! همین چند وقت پیش انگار تخم خریدار را ملخ خورده بود و امروز از در دیوار بازار جریان نقدینگی مثل مور و ملخ میبارید !!

در هر صورت امروز بازار را در حالی پیش بردیم که طبیعی بودبعد از ۳ روز مثبت بی دریغ موج عرضه کمی در بازار افزایش داشته باشد شناسایی سود توسط برخی سهامداران و رسیدن به نقاطی که برخی هنوز برای گذر از آن تردید دارند از مهمترین دلایل عرضه های بازار امروز بود به هر حال تا همین چند وقت پیش در همین بازار سرمایه سرها می بریدند و کف سالن همیشه رنگ قرمز جاری بود کمی تصورش برای بسیاری سخت است که از آن شرایط فاصله گرفتیم و تردید هنوز بین بسیاری از سهامداران وجود دارد و سعی می‌کنند گام های کوتاه با نگاه کوتاه بردارند این عرضه ها طبیعی است و باید بارها و بارها رخ دهد تا دوام و قوام بازار بیشتر شود امروز نیز از این قاعده مستثنا نبود
ولی حضور قوی جریان پول را حس میکردی ...جریان پول به خوبی دست در گردن بازار انداخته و با هم آشتی و رخ به رخ لب به لب هستند اما باید تصور کرد که این جریان به زودی هیجان و عطشش کاسته خواهد شد و دوباره با موج عرضه ها رخ به رخ خواهیم بود . البته شرایط شرکت‌ها متفاوت است این همان چیزی بود که دیروز از آن به عنوان موج سوم یاد کردیم .
ببینید بازار سرش بالاست و با چشم انداز آینده حرکت می کند و روزهای آتی است که جریان بازار می تواند شرایط خود را تغییر دهد بازار سرمایه طی روزهای آتی با چالش های بیشتری مواجه می‌شود و این چالش ها می‌تواند افزایش عرضه هت را رقم زده و کار پیش روی بازار را دشوار کند دیروز عمده مطالب از همین بابت بود که باید با فکر و دقت و وسواس بیشتری در بازار حرکت کرد و از هیجان زدگی های مفرط پرهیز نمود ما یک بار تجربه تلخ هیجان زدگی را در همین چند وقت پیش تجربه کردیم با پوست و گوشت مان آن ریزش دردناک را احساس کردیم و به نظر حداقل کار این است که استفاده از آن تجربه باید در دستور کار باشد...
بیان این مطالب امروز و روزهای گذشته به این معنی نیست که بازار به نقاط خطرناکی رسیده و یا چالش روند اارد یا بفروشیم خیر اتفاقاً بازار در مسیر بسیار خوب و درستی قرار گرفته و هدف از گفتن این مطالب هدایت دقیق تر در سطح بازار و پرهیز و جلوگیری از اتفاقاتی که قبل به وجود آمده قطعاً فراز و فرود در بازار طبیعی است هر رشدی یک اصلاح نیز ممکن است داشته باشد اما چشم‌انداز بازار را با توجه به اتفاقاتی که رخ داده بسیار روشن و خوب می بینیم و هدف از بیان مطالب حرکت هدفمند دقیق و حساب شده روی بازار است.
اما در مورد صنعت امروز ...
امروز سراغ صنعت لیزینگ می رویم لیزینگ با توجه به ماهیت اش خیلی ارتباطی با دنیای سیاست ندارد اما به نظر اثرات مهمی را از عالم سیاست دریافت می کند. لیزینگ ها صنعت دوران رکود هستند دورانی که عرضه در آن زیاد و تقاضا کم بوده و این صنعت کمک می کند تا تقاضا دسته قوی‌تری را پیدا کند
صنعت لیزینگ ما خلاصه در ماشین شده و اگر صحبت از صنعت لیز کردن می شود همه چشمشان به لیزینگ خودرو خواهد بود احساس می‌کنیم تا یک سال آتی مسکن هم به این سمت و به این سبد اضافه خواهد شد و حتی این توانایی وجود دارد که لوازم خانگی نیز به این موضوع اضافه گردد

اما به نظر آنچه باعث می‌شود به صنعت لیزینگ پس از رفع تحریم ها امیدوار باشیم این است که چسبندگی قیمتی در کالاها باعث می شود افت قیمت آنچنانی در بسیاری از کالاها وجود نداشته باشد از سوی دیگر قدرت خرید نیز کاهش خواهد یافت و این موضوع به راحتی می‌تواند صنعت لیزینگ را در کانون توجه قرار داده و این خلا با صنعت لیزینگ پر شود. به‌نظر صنعت لیزینگ می تواند توانایی های لازم برای رشد در دوران رکود احتمالی که عرضه بیشتر و تقاضا کمتر است را داشته باشد این موضوع خود را در صنعت خودرو و لیزینگ های خودرو بیشتر نشان خواهد داد البته به این سرعت قابلیت بروز و ظهور آن رخ نمی دهد و زمان میخواهد ولی نشانه های ان ملموس است.

(0) نظر

حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد

♦️👈  حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد: 


🔴🔵⚫️👈 پالایشی یکم از زیان خارج شده و به زودی بازگشایی می‌شود


🔷👈 پالایشی یکم قابل بازگشایی است، چون از زیاندهی خارج شده و به سوددهی رسیده است.


🔷👈 در خصوص پالایشی یکم پیشنهادی از سوی سازمان بورس به دولت ارائه کردیم که از چند روز قبل انجام شده، اگر این پیشنهاد عملی شود، صندوق پالایش یکم به زودی باز می‌شود.

(0) نظر

چرا سازمان بورس متخلفان را به مراجع قضائی معرفی نمی کند؟

🔴🔵⚫️👈 چرا سازمان بورس متخلفان را به مراجع قضائی معرفی نمی کند؟ / دستگاه قضا چرا منتظر مانده است و خود ورود پیدا نمی کند؟


🔷👈 این روزها بحث داغ محافل خبری بحث چگونگی برخورد با متخلفان حقوقی بازار سرمایه است.


🔷👈 بعد از ریزش 50 تا 70 درصدی بازار سرمایه؛ و فریبکاری عده ای از مسئولین و حقوقی های بازار سرمایه، سهامداران خرد بارها خواستار برخورد با متخلفین و ورود قوه قضائیه شدند و حتی چندین روز در جلوی مجلس و سازمان بورس برای ظلمی که در حقشان شده در این خصوص تجمع اعتراضی برگزار کردند. اما خبری از برخورد با این متخلفان، حداقل رسانه ای نشد.


 🔷👈 اولین استارت را جناب قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی زد و پس از تشکیل جلسه با حقوقی ها و اتمام حجت با آنان، خبر از برخورد حقوقی ها متخلف و معرفی آنها به محاکم قضائی شد. سپس چندی پیش محسن علیزاده دست به افشاگری زد و گفت بیش از یکماه است مجلس نامه ای خطاب به قالیباف اصل ریاست سازمان بورس نوشته که متخلفان را معرفی کنید اما گویا سازمان بورس پاسخی به او نداده است.


🔷👈 سپس روز چهارشنبه آقای قاضی زاده در برنامه تهران 20 حضور یافته و  می گوید: نمی دانیم این چه مقاومتی است که بعضی ادارات انجام می دهند. مثلا همین سازمان بورس قرار بوده 1.5 تا 2 ماه پیش اسامی متخلفان را به قوه قضائیه ارسال کند ولی جالب اینجاست که دادستانی هم گفته تا این لحظه چیزی  به دستمان نرسیده و احتمالا" این نامه معرفی متخلفان در مسیر راه است....


🔷👈 اما دادستان تهران هم دیروز اعلام کرده تاکنون لیست متخلفان بدست ما نرسیده است.


🔴🔵⚫️👈 اما دو نکته: 


🔷👈آقایان مسئولین سازمان بورس: چرا بعد از این همه در خواست سهامداران و فعالان بازار و نمایندگان مجلس برای برخورد با متخلفین حقوقی، اسامی آنها، آن هم پس از یکی دو ماه ارسال نشده و اگر هم شده چرا آنقدر دیر؟


🔷👈 دادستان محترم تهران: شما مدعی العموم هستید وقتی شما دیدید که مردم فریب خوردند و مردم 50 تا 70% سرمایه های خود را از دست دادند و بارها اعتراض خود را اعلام کردند و حقوقی های متخلف کارشکنی کردند(طبق گفته های خود مسئولین)، چرا منتظر می مانید که دو ماه لیست بدستتان اصلا برسد؟ چرا خود وارد نمی شوید و دست چپاولگران را کوتاه نمی کنید؟؟؟؟؟

و این عدم برخوردها مردم را نا امید می کند و این دور از انتظار است که با آمدن جناب رئیسی این اجحاف در حق مردم عزیزمان صورت گیرد.


🔷👈 امیدواریم با درایت مسئولین قضا؛ دست مسئولین و حقوقی های متخلف برای همیشه از بازار سرمایه کوتاه شود، و  سهامداران 50 میلیونی این انتظار برخورد و معرفی آنان را دارند.

(0) نظر

مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم

🔴🔵⚫️👈 سازمان بورس، مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم را صادر کرد 


پ.ن: ولی هنوز زمان دقیق بازگشایی آن مشخص نیست. 

(0) نظر

افت ارزش پالایش یکم به یک درصد رسید/ خریداران سردرگم در انتظار بازگشایی

🔴 افت ارزش پالایش یکم به یک درصد رسید/ خریداران سردرگم در انتظار بازگشایی


🔹 در هفته‌ای که گذشت دومین صندوق ETF دولتی که با نام «پالایش یکم» پذیره نویسی شد رشدی هفت درصدی رقم زد. 

🔹 حال با احتساب ۳۰درصد تخفیف، ارزش ذاتی این صندوق به یک درصد زیر تخفیف دولت رسید. 

🔹 با وجود تمام کشمکش‌های بوجود آمده بر سر بازگشایی پالایش یکم، هنوز تاریخ مشخصی برای بازگشایی اعلام نشده و حالا سهامداران این صندوق از همیشه سردرگم‌تر هستند.

(0) نظر

ارائه دارا سوم منتظر ثبت شرکت‌ها و اوضاع بازار است

🔴 ارائه دارا سوم منتظر ثبت شرکت‌ها و اوضاع بازار است


⬅️ صندوق داراسوم که مرکب از باقیمانده سهام دولت در سه بانک صادرات، ملت و تجارت است، آماده شده و هر وقت که کارهای ثبتی آن انجام شود و شرایط بازار بورس برای عرضه واحدهای سرمایه‌گذاری مناسب باشد ، تا سقف ۵ میلیون تومان برای هر کدملی ارائه می‌شود.


🔹واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری داراسوم برای هر کدملی تا سقف ۵میلیون تومان و با تخفیف جدید ۲۰ درصد ارائه می‌شود، یعنی اگر فردی قبلا از تخفیف استفاده کرده باشد ، در صندوق داراسوم هم تا سقف ۵میلیون تومان با تخفیف ۲۰ درصدی می‌تواند واحدهای سرمایه‌گذاری را خریداری کند.

(0) نظر
X